Mléčný základ versus směs

Ano, ačkoli je to méně známá informace, zmrzlina (zejména pak ta točená) se vyrábí z nejrůznějších primárních surovin, díky čemuž se její jednotlivé typy a příchutě od sebe odlišují nejen chutí, ale třeba i konzistencí. Už jste se někdy zamysleli nad tím, proč máte raději vanilkovou než veškeré ovocné příchutě, které se nabízejí? Nebo proč Vám vanilková právě od určitého konkrétního výrobce chutná víc, než jakákoli jiná? Základní rozdíl totiž tkví ve směsi, z níž je zmrzlina vyrobena.

Klasický kornoutek nebo XL nářez?

Patříte mezi ty, kterým málo nestačí a vždycky chtějí víc? Máte pocit, že točená do klasického kornoutku je záležitostí pro malé děti a ne pro dospělého muže? Zapomeňte na malé porce a zvolte si k Vaší studené pochoutce velký vaflový kornout. Také touto volbou zajistíte, že pro Vás bude její konzumace nezapomenutelným zážitkem.